Weblog van de Bibliotheek De Groene Venen

Achter de schermen bij………

De koopkracht daalt……..de leenkracht stijgt!

foto promoteam2aDe koopkracht daalt…………..de leenkracht stijgt! Door mijn collega’s ook wel de actie: “Ze weten niet wat ze missen genoemd!”

Ons promotieteam –twee collega’s en ondergetekende- zijn de afgelopen weken de straat op gegaan om ouders van kinderen op de basisschool blij te maken met een verrassingstas.

Wat zit er nu in zo’n tas en wat gaat eraan vooraf om deze actie goed uit te kunnen voeren? Aangezien ik zelf bij deze actie betrokken ben geweest geef ik jullie een kijkje achter de schermen. (meer…)


Nico Dijkshoorn > the day after!

Een avond met Nico Dijkshoorn. Wat kun je verwachten? Als ik naar DWDD kijk zie ik daar bij kaarslicht een 50plusser op een barkruk met iets te lange haren en een beginnend kaal plekje op zijn hoofd. Maar ook hoor ik de vlijmscherpe zinnen waarmee hij iemand neersabelt of even op zijn nummer zet. Die Nico Dijkshoorn dus kwam naar Waddinxveen!

Eén ding staat vast……op de organisatie moest niets aan te merken zijn want die scherpe pen is dodelijk! De kaartverkoop verliep naar wens en wat ons betreft kon het feest beginnen. Een half uurtje voor begin komt er een donkere gestalte naar binnen schuiven. Hé Nico Dijkshoorn! Wij maken kennis met een vriendelijke belangstellende persoonlijkheid die er zin in heeft. Dat is alvast een meevaller toch? (meer…)


Achter de schermen bij………..

Het weblog is een ideale manier om je lezer te betrekken bij het reilen en zeilen van jouw organisatie. Er gebeuren zoveel dingen achter de schermen waar je als “klant” geen weet van hebt, maar wat soms toch best leuke informatie kan opleveren. Wie wil nu niet weten hoe het precies achter de schermen gaat bij Expeditie Robinson? Zijn de kandidaten echt halve kannibalen en moeten zij nu werkelijk sprinkhanen, lekkere grote torren of wilde kippen opeten? En wat te denken van een programma als: Het spijt me. Daar krijg ik toch wel bepaalde visioenen bij. Een presentator die met een prachtige bos bloemen voor een deur staat en denkt hiermee een jarenlange ruzie op te lossen. Alles voor de kijkcijfers niet waar? Tot dat die deur opengaat en…………………….dat blijft vaak voor de kijker verborgen. Maar voor onze lezers willen wij wel een tipje van de sluier oplichten en eens laten weten wat er vooraf gaat aan een Kinderboekenweek feest bijvoorbeeld. (meer…)