Weblog van de Bibliotheek De Groene Venen

Nico Dijkshoorn ontmoeten?

Dinsdag 6 november is het zover! Nico Dijkshoorn komt naar de vestiging Waddinxveen.  Die avond  zit hij nu eens niet aan tafel bij De Wereld Draait Door, staat hij niet op een podium elders in het land, maar verschijnt hij helemaal echt in Waddinxveen! Wat kunnen wij van hem verwachten? Tsja, dat weet je nooit helemaal zeker bij Nico Dijkshoorn. Vast staat wel dat hij tot de pauze zal voordragen uit eigen werk.

De echte liefhebbers onder jullie kennen natuurlijk al zijn werk. Het boekenweek essay van dit jaar; Verder alles goed. Maar ook het ontroerende Nooit ziek geweest, waarin hij de moeizame verhouding beschrijft met zijn ouders.

Het door hem geschreven Heel veel zin is de moeite van het lezen meer dan waard. Nico Dijkshoorn staat niet voor niets bekend om zijn vondsten in de Nederlandse taal en zijn spitsvondige uitspraken. In De Wereld Draait Door kun je daar elke week getuige van zijn.

Muziek zal hij op dinsdagavond 6 november niet maken in Waddinxveen. Maar daarvoor kun je misschien de speellijst bekijken op zijn website.

Kom dinsdagavond 6 november naar de vestiging Waddinxveen, de lezing begint om 20.00 uur en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Wij geven jullie een onvergetelijke ontmoeting met Nico Dijkshoorn! En door jullie aanwezigheid krijgt de organisatie een avond om nooit te vergeten!

Elja

Social Media Team, vestiging Waddinxveen

Print Friendly, PDF & Email

Reageer