Weblog van de Bibliotheek De Groene Venen

De bibliotheek: meer dan alleen maar boeken!

Het mag duidelijk zijn dat wij met het lanceren van dit blog buiten onze kaders treden van wat men van een bibliotheek verwachtte in vroegere tijden. Wij kennen allemaal het beeld van de strenge bibliotheek mevrouw, getooid met een stevig knotje op haar hoofd en pittig kijkend vanachter haar ronde brilletje. Maar wat doet de bibliotheek nog meer dan alleen het uitlenen van boeken. Nou laat jezelf verrassen!!

We organiseren workshops, bijvoorbeeld Wegwijs op het web in 7 stappen ; Facebook, Picasa enz.  Vele activiteiten en grotere projecten zoals dit jaar Levende Monumenten op de Open Monumentendag. Maar ook het aantal lezingen neemt toe en hierbij komen er gevarieerde onderwerpen voorbij. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, esoterie en social media. Wij gaan hier geen opsomming geven van alle activiteiten, maar je begrijpt het al……het zijn er nogal wat.

Als social media team vinden wij het een waar genoegen om jullie te mogen verblijden met leuke stukjes op het blog, maar het social media team doet meer! Zo twitteren wij met onze volgers, posten berichten op Facebook en als er nog inspiratie over is verfraaien wij het weblog

We doen dat met veel plezier en passie voor ons vak. We laten jullie graag deel uit maken van onze belevenissen  en op handen zijnde activiteiten.  Leuker zou het voor ons nog worden als jullie de uitdaging aan zouden gaan om ook eens te reageren op de dingen die we plaatsen op alle kanalen. Zo kunnen wij inzicht krijgen in wat jullie van ons verwachten of wat jullie echt leuk vinden om te lezen.

Heb je ideeën of aanvullingen en wil je deze met ons delen dan kan dat altijd via e-mail: socialmedia@bibliotheekdegroenevenen.nl

Geen ideeën maar wel iets leuks gezien op één van de sociale media kanalen? Laat daar eens reactie achter voor ons!

Geschreven door Social Media Team leden: Tammy (vestiging Boskoop) en Elja (vestiging Waddinxveen)

Print Friendly, PDF & Email

Reageer