Weblog van de Bibliotheek De Groene Venen

Goede voornemens!

Goede voornemens…….. wie kent ze niet. Zo aan het begin van een nieuw jaar heeft iedereen er op zijn minst wel één. Ik dus ook > gezonder eten, genieten van de kleine dingen in het leven, mijn naasten nog meer lief hebben dan ik al doe en natuurlijk een ieder die dit blog leest trakteren op heel veel leuke verhalen. Vandaag is de dag dat ik aan het laatste voornemen ga beginnen door dit stuk te schrijven. Niet alleen wil ik jullie trakteren op de dingen die ik belangrijk vind, maar nog leuker zou ik het vinden om te weten wat jullie goede voornemens zijn. Wie weet kan ik jou helpen bij het uitvoeren van je goede voornemen door een boek te zoeken binnen onze bibliotheken wat jou op weg helpt je doel te bereiken. Als ik denk aan mijn eigen goede voornemens om gezonder te eten moet ik direct denken aan een paar leuke kookboeken ter inspiratie!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het boek Jamie in 15 minuten van Jamie Oliver of misschien wil je er langer de tijd voor nemen en is koken met Jamie in 30 minuten iets voor jou.

Jamie 1jamie 2

Maar natuurlijk is Jamie niet de enige persoon die ons kan inspireren op het gebied van koken maar ook zeker niet de persoon die kan inspireren op het gebied van het genieten van de kleine dingen in het leven. Onze bibliotheek herbergt een schat aan boeken om je hier mee te helpen. Wat dacht je van de boeken die gaan over mindfulness en levenskunst binnen onze afdeling geestelijk leven.

jamie 3

Geïnspireerd geraakt door deze goede voornemens? Loop eens binnen bij één van onze vestigingen of neem een kijkje in onze catalogus op www.bibliotheekdegroenevenen.nl.

Tammy, Social Media Team, vestiging Boskoop

Print Friendly, PDF & Email

Reageer