Weblog van de Bibliotheek De Groene Venen

De bieb op het web!(log)

Welkom op het weblog (ook wel blog genoemd) van De Bibliotheek De Groene Venen. Na Twitter en Facebook nu dan ook een heus weblog. Twitter èn Facebook zijn binnen onze organisatie al redelijk “ingebed”, maar het weblog is nieuw en bovendien is dit medium beter geschikt om uitgebreider nieuws en tips te lanceren dan de snelle media als Facebook of Twitter

Wat kun je als bloglezer van ons verwachten?

In ons blog willen wij de aandacht vestigen op bijzondere boeken die nèt dat beetje meer hebben dan anderen. Wij willen jullie voorzien van interessante links en apps die te downloaden zijn. De rubriek: Op bezoek bij……..vertelt de belevenissen van een gastcolumnist. Zij is als bibliotheekmedewerker werkzaam in het Gooi en neemt ons mee naar de bibliotheek in Eemnes. In de rubriek Van de werkvloer………. vertellen wij over onze belevenissen! Achter de schermen………..zullen wij gebruiken om jullie deelgenoot te maken van dingen die normaal gesproken voor de buitenwereld onzichtbaar zijn.  Er komt een rubriek met tips die onze lezers aan ons doorgeven en nog heel veel meer. Kortom, wij streven ernaar een blog te schrijven welke de moeite waard is om naar uit te kijken!

Wie zijn wij?

Een enthousiast team van medewerkers die zich bezighouden met social media. Wij proberen de afstand tussen publiek, lener en alle medewerkers te verkleinen door middel van onze social media. Tot ziens op Facebook, Twitter of het Weblog!

Elja

Social Media Team, vestiging Waddinxveen

 

Print Friendly, PDF & Email

4 Reacties Abonneer op de reacties


 1. Ria Kroondijk

  Beste biebloggers,

  Persoonlijk (maar ik ben niet geheel onbevooroordeeld) vind ik het erg leuk om de bieb te gaan volgen via de bieblog. Wij hebben ongeveer 1 1/2 jaar geleden met elkaar de cursus 23Dingen gedaan waarbij ik geacht word hiervan iets opgestoken te hebben. Zelf ben ik geen actieve twitteraar, facebooker of blogger maar ik volg wel graag het een en ander. Daar ben ik ook immers vrouw voor.
  Ik wens het team veel volgers en reacties toe. Het ziet er heel goed uit en ik zal jullie items dan ook met plezier lezen en in de gaten houden hoe het verder gaat.

  TOP!

  Ria

  01 nov, 2012 @ 16:22


 2. Elja

  Dit is de eerste officiële reactie op het weblog en dus ééntje om in te lijsten. Goed voorbeeld doet goed volgen zullen wij maar denken. Op naar de honderdste reactie!!

  01 nov, 2012 @ 17:46


 3. Thea van Oosten

  Gefeliciteerd met jullie blog. Ziet er goed uit. Ga jullie zeker volgen. Veel succes!

  05 nov, 2012 @ 14:13


 4. Elja

  Ha die Thea,
  Wat leuk om dit te lezen. Vele zweetdruppels zitten er al in en dan is het juist zo leuk om hierop positieve feedback te krijgen. Ik heb er zojuist weer een nieuwe post opgezet van het optreden van Nico Dijkshoorn.
  Leuk dat je ons blijft volgen en blijf je feed back maar geven!
  Gr. Elja

  07 nov, 2012 @ 15:32

Reageer